Velkommen som frivillig i kirken

Der er brug for dig

Vi har en bred vifte af arrangementer, som kun lader sig gøre med hjælp fra frivillige. Der er brug for frivillige både til praktiske opgaver, men bestemt også til at føre nye ideer ud i verden. Måske vil du f.eks.  være med til at kick-starte vores kunstudvalg?

At være frivillig betyder for mange ikke kun at man giver, men at man også får en masse tilbage. Det på den sociale side, eller glæden ved at bruge sine evner.

De frivillige er en vigtig del af kirkens liv og der er brug for enhver der vil give af sin tid og sine evner.

Se på listen over opgaver hvor frivillige bridrager. Gør dine overvejelser, og mød os til en snak om hvor du kunne tænke dig at byde ind.

•  Spaghettigudstjenester
  •  Strikkeklubben, der strikker dåbsklude til brug ved dåb i kirken
  •  Brygge Kirkekaffe
  •  Besøgstjeneste
  •  Køre kirkebil
  •  Dække borde, servere, vaske op.
  •  Sogneindsamling
  •  Minikonfirmander
  •  Kunstudvalget
  •  Lørdagscafé