Minikonfirmand

Grundet coronasituationen i Aarhus udsætter vi opstarten af efterårsholdet til foråret

Går du i 3. klasse og har lyst til at lære kirken bedre at kende? Så bliv minikonfirmand.

Efterårsholdet - for pigerne - UDSAT TIL FORÅRET. Ny dato følger

Forårsholdet- for drengene -starter tirsdag d. 18. februar '20

Når du er minikonfirmand kommer du med på opdagelse i kirken, hører orglet, og måske finder du det hemmelige rum inde i kirken. Vi synger forskellige sange ogsalmer, og hører fortællinger fra bibelen, vi skal lære om bøn og fadervor, og vi skal tegne, lege og lave andre krerative aktiviteter. Og så hygger vi selvfælgelig hver gang med saft og brød.

Tilbuddet forløber over 7 uger, og slutter med en festlig børnegudstjeneste og efterfølgende fælles spisning for alle børn og deres familier.

Forløbet ledes af Sognepræst og kirke- og kulturmedarejder, samt frivillige i sognet.

Tilmeld jer ved at udfylde blanketten her på siden.

Dine informationer:

* = Skal udfyldes