Minikonfirmand

Nyt hold starter op i uge 16.

Går du i 3. klasse og har du lyst til at lære kirken bedre at kende? Så bliv minikonfirmand:-)

Når du er minikonfirmand kommer du med på opdagelse i kirken, hører orglet, og måske finder du det hemmelige rum inde i kirken. Vi synger forskellige sange og salmer, og hører fortællinger fra bibelen, vi skal lære om bøn og fadervor, og vi skal tegne, lege og lave andre kreative aktiviteter. Og så hygger vi hver gang med saft, brød og andet.

Tilbuddet forløber over 7 uger, og i slutningen af forløbet er minikonfirmanderne med til at lave en festlig børnegudstjeneste og efterfølgende fælles spisning for alle børn og deres familier.

Forløbet ledes af sognepræst og kirke- og kulturmedarbejder, samt frivillige i sognet.

Tilmeld jer ved at udfylde blanketten her på siden.

Tilmeldingen er lukket

Det maksimale antal tilmeldinger er nået.

Du er velkommen til at kontakte kirkekontoret, hvis du har spørgsmål.