Kirkebasar for hele familien

Fårup-Sabro menighedsråd ønsker som noget nyt at støtte vores sognes mest trængende med julehjælp. Derfor afholder vi kirkebasar i sognegården lørdag d. 27. oktober fra kl. 11.00-15.00. Alle penge, der samles ind denne dag, går ubeskåret til kirkens julehjælp og menighedspleje. Så tag hele familien og dine naboer med under armen til en hyggelig dag med aktiviteter for hele familien. Gør f.eks. et godt fund på loppemarkedet, vind præmier i det amerikanske lotteri, lav sjove aktiviteter med børnene eller børnebørnene og nyd lidt mad, kaffe og kage til billige penge i vores café. Har du noget, vi kan sælge på loppemarkedet? Vi tager meget gerne imod (pæne og rene) ting og sager, vi kan sælge på loppemarkedet ved kirkebasaren. Vi tager dog ikke imod store møbler og hårde hvidevarer. Aflevér dine ting ved sognegården torsdag d. 25.10 eller fredag d.26.10 mellem 10.00-15.00. Kan du ikke nå det i dette tidsrum, kan du også lave en individuel aftale med formand Karin Poulsen, 24209440. Vi håber meget, at mange har lyst til at bakke op om denne dag.