Du er her:

Solkoret- Kirkens børnekor

Solkoret er et kor for piger og drenge i 3.-6. klasse, der har lyst til at synge og være en del af et hyggeligt, musikalsk fællesskab.

Her lærer du nye sange og salmer, du lærer om noder, rytmer og musikalske udtryk, og du lærer at bruge stemmen rigtigt.

I løbet af året synger Solkoret til børnegudstjenester og andre festlige gudstjenester i kirken. Solkoret synger til julekoncerter og forårskoncerter i kirkerne og sognegården. Koret besøger også indimellem plejehjemmet og synger for de ældre dér.

Vi øver om tirsdagen i Sabro Sognegård kl. 16.00-17.30. Undervejs holder vi pause og får lidt at spise og drikke.

Det er gratis at synge i Solkoret, men der forventes regelmæssigt fremmøde, da vi i et kor har brug for hinanden!

Sabrokoret - Kirkens voksenkor

Sabrokoret er et tilbud om korsang for mænd og kvinder i alle aldre. Vi deler glæden ved at synge sammen og ved at være i et musikalsk fællesskab. Vi synger et varieret repertoire af nye og gamle sange og salmer, vi synger danske og udenlandske satser - klassiske såvel som rytmiske. Vi synger flerstemmigt og arbejder med en fælles klang og musikalsk udtryk.

Der er ingen optagelsesprøve og nodekendskab er ikke et krav, men en fordel. Der forventes regelmæssigt fremmøde, da vi i et kor er helt afhængige af hinanden.

Sabrokoret medvirker ved gudstjenester og koncerter i kirkerne og sognegården. Indimellem samarbejder koret også med kor fra nabosognene.

Vi øver hver tirsdag kl. 19.00-21.00 i Sabro Sognegård. Derefter holder vi pause, så der også er tid til snak over en kop kaffe.

Vil du synge med?

Har du lyst til at synge med i børne- eller voksenkoret, eller ønsker du at vide mere, er du velkommen til at kontakte kirkens organist, Dagmar Ginnerup Pedersen