Solkoret

Solkoret er et kor for piger og drenge i 3.-6. klasse, der har lyst til at synge og være en del af et hyggeligt, musikalsk fællesskab.

Her lærer du nye sange og salmer, du lærer om noder, rytmer og musikalske udtryk, og du lærer at bruge stemmen rigtigt.

I løbet af året synger Solkoret til børnegudstjenester og andre festlige gudstjenester i kirken. Solkoret synger til julekoncerter og forårskoncerter i kirkerne og sognegården. Koret besøger også indimellem plejehjemmet og synger for de ældre dér.

Vi øver om tirsdagen i Sabro Sognegård kl. 16.00-17.30. Undervejs holder vi pause og får lidt at spise og drikke.

Det er gratis at synge i Solkoret, men der forventes regelmæssigt fremmøde, da vi i et kor har brug for hinanden J

Du kan høre mere hos korleder og organist Dagmar Ginnerup

på mobil: 2441 1709 eller mail:  d.ginnerup@gmail.com