Hvad gør jeg...

Ved livets store begivenheder dukker der ofte spørgsmål op. Her kan du få svar på nogle af de spørgsmål, der typisk melder sig.

Får du ikke svar på dine spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte præster og kordegn (se oplysninger underkontakt).

Bemærk: kontakter du sognepræst eller kordegn pr. mail, bør du aldrig skrive CPR-nummer i mailen. Fulde navn og adresse er oftest nok til at finde en person i registret. Skriv gerne dit telefonnummer, hvis vi alligevel skulle få brug for flere oplysninger.

Kordegn for Fårup-Sabro sogne, Anne Aaen Hall, træffes mandag-torsdag kl. 10-13, torsdag tillige kl. 15-17.

Tlf 8624-2061 eller 2479-2728. Hun findes i Skjoldhøj kirke, Jernaldervej 425, 8220 Brabrand. Mail aah@km.dk. I ferier kan det pga. vikar være mere sikkert at skrive til skjoldhoej.sogn@km.dk

Se meget gerne https://www.skjoldhoejkirke.dk/kontakt/kirkekontoret/

Præsten træffes tirsdag-fredag indenfor almindelig kontortid, når det handler om administrative opgaver.