Konfirmation

Der er indskrivning for holdet 2019-2020 for alle konfirmander i Fårup-Sabro og Borum-Lyngby ved en forklaringsgudstjeneste søndag den 11. august 2019 kl. 13.00. Begge præster deltager. Vi begynder kl 13 i kirken og går derefter i sognegården. Varighed i alt ca. 2 timer. Da kirken ikke rummer mange, bedes alene konfirmand og 1-2 forældre deltage. Dåbsattest medbringes i kopi.

Skulle man være forhindret i at deltage denne dag pga. ferie, bedes sognepræst Unna-Pernille Gjørup Jensen kontaktet upg(at)km.dk. (Ferie til den 5. august)  Sognepræstevikarerne Unna-Pernille Gjørup Jensen og Torben Brink.

Datoer for fremtidige konfirmationer i Fårup og Sabro offentliggøres tidligst 2 år inden den pågældende

konfirmation.

Konfirmationer i 2020

1. søndag efter påske (19. april) konfirmeres:

kl. 9.30 i Sabro: dem fra X-klassen, der bor i Sabro

kl. 11.00 i Fårup: dem der ikke bor i Sabro eller Borum-Lyngby

2. søndag efter påske (26. april) konfirmeres:

kl. 11.00 i Sabro: dem fra Y klassen, der bor i Sabro*

* Er der mange i Y-klassen, der skal konfirmeres, kan tidspunktet 9.30 evt. komme i spil på grund af pladsmangel i kirken.

Konfirmationer i 2020

1. søndag efter påske (19. april) konfirmeres:

kl. 9.30 i Sabro: dem fra X-klassen, der bor i Sabro

kl. 11.00 i Fårup: dem der ikke bor i Sabro eller Borum-Lyngby

2. søndag efter påske (26. april) konfirmeres:

kl. 11.00 i Sabro: dem fra Y klassen, der bor i Sabro*